Klubnyheder

Hvidovre Attack sjællandsmestre

23. april 2018, 22.10

Med en sejr på 9-4 over Herlev fredag aften sikrede floorball-drengene fra Hvidovre Attacks U15-hold sig titlen som sjællandsk mester.

Køligt forsvarsspil med modent overblik, en veloplagt Christian Sørensen i målet, eksplosivt angrebsspil og knivskarpe afslutninger grundlagde sejren i en kamp, hvor Herlev i perioder var sjældne gæster på Attackernes banehalvdel. Blandt andet blev det til fire scoringer af Zimon Madsen, der ligesom målmand Christian Sørensen har været med til landsholdssamlinger for ungdomshold.

Fire spillere på holdet, Zimon Madsen, Christian Sørensen, Jonathan Andersen og William Nilsson, har også været på banen for Hvidovre Attacks bedste herrehold, da de var i slutspillet om danmarksmesterskabet.

Triumfen fredag aften var sæsonens 15. sejr, og drengene fra Hvidovre har kun sat point til i en enkelt kamp. Attackernes forspring til konkurrenterne er nu så stort, at holdet har sikret sig titlen, selv om alle hold i rækken mangler at spille to eller tre kampe.

Nu ser vi frem til den 9. maj, hvor Hvidovre Attacks U15-drenge spiller sæsonens sidste kamp på hjemmebane, og hvor de fuldt fortjent kan lade sig hylde foran et talstærkt hjemmepublikum i Avedøre Idrætscenter.