Ny spiller i klubben - hvordan starter jeg?

Hvidovre Attack byder altid nye spillere velkommen!

Vi er en klub der vægter socialt sammenhold og sportslig udvikling højt, så vi vil gøre, hvad vi kan, for at du finder det rette hold, og føler dig godt tilpas i klubben.


Sådan gør du, hvis du vil spille i Attack:


1. Find dit hold. Under menupunktet "holdoversigt" finder du alle vores hold. Her kan du se diverse info om holdet, træningstider, kontingent og kontaktinfo på trænere. 


2. Kom til prøvetræning. Ønsker du at komme til prøvetræning, kan du kontakte trænerne på det relevante hold. Du kan også tilmelde dig til prøvetræning direkte på under-siden for holdet.  Alle kan træne tre gange gratis, før de beslutter sig for at melde sig ind i klubben. Man kan låne stav af klubben i den første tid.


3. Meld dig ind i klubben. Indmeldelse på holdene sker via holdsiderne her på hjemmesiden. Kontingentopkrævningen sendes ud efterfølgende. Man betaler kontingent to gange årligt. Har man svært ved at betale, kan man kontakte klubben via attackfc@attackfc.dk og få økonomisk støtte.


4. Kom godt i gang. Når du starter på et hold, vil der være en holdleder, som tager godt imod dig og giver dig alle de informationer, du har brug for. Du vil få en velkomstfolder med den nødvendige info. Er du i tvivl om noget, så skriv endelig til attackfc@attackfc.dk.