Praktisk information til nye medlemmer

Velkommen til Hvidovre Attack. Vi er så glade for, at du vil være en del af vores fællesskab. Her finder du en masse praktisk information.


Sociale medier

Hvidovre Attack er at finde på Instagram og Facebook

Instagram: hvidovreattackfc

Facebook: Hvidovre Attack Floorball Club

Her kan man finde kampoversigter, nyheder eller billeder og nyheder fra holdenes kampe eller aktiviteter.

 

Sociale medier – internt i klubben

Klubben har desuden en intern gruppe på Facebook, som spillere, frivillige samt forældre kan få adgang til: ”"Attack gruppen”. Her deles informationer om klubbens aktiviteter og hvis der er behov for hjælp til diverse aktiviteter. Flere af holdene har også deres egne grupper på facebook, Messenger eller SnapChat.

 

Træning

Alle klubbens hold træner i Frydenhøjhallen

(Frydenhøjskolen) eller i Avedøre Idrætscenter (AIC).

 

Frydenhøjhallen: Egevolden 106, 2650 Hvidovre

Avedøre Idrætscenter: Trædrejerporten 1A, 2650 Hvidovre

 

Kampe

Klubbens hold er tilmeldt forskellige turneringer og spiller kampe.  Man kan finde en oversigt over alle kampene, som Hvidovre Attack spiller, her på hjemmesiden.

 

Hjælpes ad på hjemmebane

Når vi spiller på hjemmebane, er det vores ansvar at sikre bemanding af dommerbordet. På ungdomsholdene vil vi rigtig gerne have, at forældrene kan hjælpe, mens seniorholdene enten hjælper hinanden eller selv står for at finde frivillige.


Der er mange forskellige klubber der benytter hallerne, så derfor kan floorball-banderne ikke stå fremme hele tiden. Det er derfor en god ide at komme til træning i god tid, så alle spillere kan hjælpes ad med at sætte bander frem. Det samme gælder selvfølgelig efter træning. Der hjælpes man ad med at rydde floorball-banderne på plads og der samles bolde mv.

 

Spillertøj

Alle klubbens spillere køber selv deres eget spillertøj. Et sæt spillertøj består af en rød bluse (hjemmebane), en sort bluse (udebane), sorte shorts og sorte strømper.

 

Attack har en aftale med Floorballcenteret, hvor man kan købe vores spillertøj samt andet klubudstyr. Du kan finde det hele her: Hvidovre Attack Floorball Club (floorballcentret.dk) Floorballcenteret laver også tryk af nummer og navn.


Du kan besøge Floorballcenteret fysisk. Butikken ligger på Damhustorvet 9, 2610 Rødovre. Her er også et stort udvalg af floorballstave, målmandsudstyr mm. Medlemmer af klubben får 10% rabat.

 

Trøjenummer

Snak med træner eller holdleder, så du kan få et trøjenummer der ikke allerede er i brug.


Sikkerhedsbriller

Floorball Danmark har besluttet at alle spillere under 18 år skal være iført sikkerhedsbriller, når de spiller kamp. I Hvidovre Attack gælder den regel også, selvom man bare er til træning. Du kan låne briller til en start og ellers købe dem i Floorballcenteret.


Holdsport – vores medlemssystem

Hvidovre Attack bruger Holdsport til at opkræve kontingent, dele informationer med medlemmerne og til styring af tilmeldinger til træninger, kampe og sociale arrangementer. Derfor er det vigtigt, at du løbende tjekker Holdsport. Vi anbefaler, at du downloader Holdsports app til din telefon. Når du tilmelder dig et hold her på hjemmesiden, oprettes du automatisk i Holdsport.

 

Det er som forælder muligt at have en forældreprofil på Holdsport. Det giver dig

mulighed for at følge med på arrangementer og du kan til- og afmelde dit barn fra de forskellige events.

Du kan finde en vejledning her: https://www.holdsport.dk/da/sp...

 

Når du har oprettet din profil vil holdlederen eller træneren få din anmodning om tilknytning af holdet, og

det er deres ansvar at sikre at du bliver godkendt. Ellers så snak med træner eller holdleder – de kan også hjælpe dig med systemet.

 

MVP – system til kampe

Floorball Danmark benytter app’en MVP til afvikling af kampe. Du finder app’en i Google Play eller Apple

App Store. Som spiller skal du gå ind og oprette din profil på MVP. Du kan finde en vejledning her:

http://floorball.dk/wp-content/uploads/2022/08/Vejledning_Oprettelse-og-vedligehold-af-brugere-i-MVP.pdf

Klubben/Holdene er oprettet som: Hvidovre Attack FC

 

Når du har oprettet din profil vil holdlederen eller træneren få din anmodning om tilknytning af holdet, og

det er deres ansvar at sikre at du bliver godkendt. Ellers så snak med træner eller holdleder – de kan også få dig oprettet i systemet.

 

Det er som forælder muligt at have en forældreprofil på MVP. Det giver dig mulighed for at følge med på arrangementer og du kan til- og afmelde dit barn fra de forskellige events.


Klublokale

Vi er så heldige at vi har vores eget klublokale på Frydenhøjskolen. Det kan du låne til aktiviteter for jeres hold eller eventuelt hele ungdomsafdelingen. Det kan være pizza-hygge efter træning eller måske en gang æbleskiver en kold søndag i December. Snak med holdleder eller træner og hør hvad, der kan være interesse for.

 

Genbrugshallen

Hvidovre Attack er med i samarbejdet omkring Hvidovreforeningernes Genbrugshal. Det betyder, at frivillige fra klubben én gang om året står for salget i Genbrugshallen, hvilket økonomisk bidrager rigtig godt til klubkassen. Nye frivillige er altid velkomne til at hjælpe.


Events i klubben

Vi vil rigtig gerne afholde mange events henover kalenderåret. Det kan være stævner, klubaftener,

julehygge eller sociale aktiviteter i forbindelse med afholdelse af hjemmebanekampe. Der er altid brug for ekstra hænder til planlægning, kørsel eller afholdelse af events. Kontakt bestyrelsen for at høre, hvordan du kan bidrage.